VERTICALE INTEGRATIE

U kan bij ons terecht voor productiehallen, kantoren, commerciële ruimtes, garages, opslagloodsen en agrarische gebouwen. Wij verzorgen de volledige realisatie van uw bouwproject. Met ons studiebureel, tekenafdeling en eigen productie, montageploegen en transport bieden wij u een complete service aan van ontwerp tot afwerking. 

Lees verder over onze productie >

Flexibele productie

Alle betonelementen worden gemaakt in onze productie eenheden, uitgerust met de modernste machines en robots. Om de kwaliteit van de betonelementen te garanderen en de flexibiliteit naar de klant te vergroten beschikken we over eigen fabrieken met de nodige betoncentrales en labo’s. Wij bieden een ruim gamma van zowel gewapend als voorgespannen beton alsook voor staalconstructies.

Ons eigen transport naar de werf zorgt voor een vlot verloop van het bouwproces >

Eigen werftransport

Myldes maakt gebruik van de modernste transporttechnieken, ook voor het lossen van wandpanelen met een automatisch lossysteem. Dit betekent minder frequente opname van de panelen waardoor de kans op beschadiging tot een minimum herleid wordt. 

Volgende stap is de montage op de werf >

Montage met zorg

De montage van uw project wordt uitgevoerd door goed opgeleide en enthousiaste werkkrachten. Ze beschikken over telescopische kranen en hoogtewerkers op rupsen, om zo schade aan het terrein te beperken. Dagelijkse opvolging door onze werfleiders zorgt voor een vlot verloop van de opbouw.

En dat alles met aandacht voor afwerking >

Aandacht voor afwerking

Zorg voor het materiaal en oog voor de noden van de klant staan centraal bij onze afwerking. In dit cruciale aspect van het bouwproces staat klantentevredenheid centraal en laten we niet na de puntjes op de i te zetten.

Terug naar 'Volledige controle over het bouwproces' >